آموزش

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

پنج شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۹

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ بسیاری از کاربران به دنبال پاسخ این سوال هستند که چرا لپ تاپ آن ها هنگام استفاده‌ های سنگین و حتی سبک هنگ می‌ کند. به احتمال فراوان شما نیز تاکنون با این مشکل مواجه شده باشید. در این موقعیت تصمیم می‌ گیرید که برای رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ چه اقدامی انجام دهید؟ آیا تاکنون به این مورد فکر کرده‌ اید که کدام عوامل می‌ توانند در بروز این مشکل تاثیرگذار باشند.

آیا روش‌ های رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ را می‌ دانید؟ با بررسی دلایل هنگ کردن لپ تاپ و حتی کامپیوتر رومیزی متوجه می‌ شویم که هم مشکلات سخت افزاری و هم مشکلات نرم‌ افزاری می‌ توانند در بروز آن تاثیرگذار باشند. هنگ شدن لپ تاپ در کوتاه مدت و بلند مدت برای کاربران آزار دهنده است. ما در مجله فروشگاه اینترنتی آترامارت تصمیم گرفته‌ ایم که به بررسی علت هنگ کردن لپ تاپ و راه حل‌ های رفع این مشکل بپردازیم.

 

قیمت لپ تاپ لنوو ارزان و اداری

 

مهمترین دلایل هنگ کردن لپ‌ تاپ

در آترامگ بخوانید:علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

شناخت مهمترین علت‌ های هنگ کردن لپ‌ تاپ و کامپیوتر می‌ تواند به شما کمک کند که تا حد زیادی از بروز این مشکل بتوانید جلوگیری کنید. برای شناخت کامل این دلایل بهتر است که آن ها را در دو دسته سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری قرار دهیم. گاهی اوقات هنگ شدن سیستم به حدی آزاردهنده است که حتی به شما امکان ذخیره کردن اطلاعات را نیز نمی‌ دهد.

مشکلات سخت‌ افزاری در هنگ کردن لپ تاپ

همانگونه که عنوان کردیم هنگ شدن کامپیوتر و لپ تاپ به دلایل سخت افزاری و نرم‌ افزاری ممکن است اتفاق بیفتد. در گام نخست ما به بررسی دلایل سخت افزاری بروز این ایراد می‌ پردازیم.

کمبود فضای رم

بدون شک یکی از مهمترین دلایلی که می‌ تواند در هنگ شدن لپ تاپ و کامپیوتر تاثیرگذار باشد کمبود فضای رم در سیستم است. بد نیست بدانید که حتی گوشی‌ های هوشمند نیز گاهی اوقات به دلیل کمبود فضای رم با این مشکل مواجه می‌ شوند.

اهمیت حافظه رم به گونه‌ ای است که می‌ تواند به طور مستقیم بر روی قیمت لپ‌ تاپ و کامپیوتر تاثیرگذار باشد. هر کدام از لپ‌ تاپ‌ ها و گوشی‌ هایی که دارای حافظه رم با ظرفیت بیشتر باشند قیمت بالاتری نسبت به سایر گزینه‌ ها دارند.

اگر ظرفیت حافظه رم کافی باشد، دستگاه شما از سرعت پردازش بالایی برخوردار خواهد بود. به همین علت این سخت‌ افزار می‌ تواند مهم‌ ترین علت هنگ کردن لپ‌ تاپ باشد. در طرف دیگر هنگامی که حافظه رم کافی نباشد فضا برای پردازش در سیستم وجود ندارد. بسته به نیاز خود باید در انتخاب لپ‌ تاپ با حافظه رم دقت کافی داشته باشید.

اگر صرفا به دنبال اجرای نرم‌ افزارهای روزمره، تماشای فیلم و وبگردی هستید، می‌ توانید به سراغ خرید یک لپ‌ تاپ با حافظه رم ۴ گیگابایتی تا ۸ گیگابایتی بروید. در عین حال برای انجام کارهای سنگین نیاز به خرید لپ‌ تاپ با حافظه رم به مراتب بیشتر وجود دارد. پردازش های سنگین نیاز فضای رم بالا خواهند داشت. یادآور می‌ شویم که خوشبختانه امکان ارتقا حافظه رم بر روی بخش زیادی از لپ‌ تاپ ها وجود دارد.

 

قیمت لپ تاپ ایسوس اداری و گیمینگ

 

مشکل کارت گرافیک لپ تاپ

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل |  فروشگاه اینترنتی آترامارت

 

مقاله پیشنهادی:علت وصل نشدن لپ تاپ به وای فای چیست؟ ۱۰ دلیل و راهکارهای رفع مشکل

 

یکی دیگر از مهم‌ ترین دلایل هنگ کردن لپ‌ تاپ را می‌ توان بروز مشکل در کارت گرافیک نام برد. اگر سیستم شما دارای کارت گرافیک ضعیف باشد، قدرت لازم برای پردازش نرم‌ افزارها را نخواهد داشت. این مشکل به خصوص برای کاربرانی که به دنبال نصب و اجرای بازی‌ های حرفه‌ ای هستند اتفاق می‌افتد.

کمبود فضای ذخیره سازی حافظه SSD یا هارد دیسک HDD

اگر لپ تاپ شما دارای حافظه ذخیره سازی پایین باشد، با مشکل هنگ کردن آن مواجه می‌ شوید. هنگام خرید لپ تاپ دقت داشته باشید که دارای فضای ذخیره‌ سازی مناسب باشد. خوشبختانه امروزه بر روی لپ‌ تاپ‌ ها از حافظه‌ های SSD استفاده می‌ کنند. این مدل فضای ذخیره‌ سازی نسبت به نسل قبلی حافظه‌ ها یعنی HDD سرعت پردازش بالاتری به لپ تاپ هدیه می دهند. هنگامی که فضای ذخیره سازی در حال پر شدن باشد، با هنگ کردن لپ‌تاپ مواجه خواهید شد.

 

قیمت انواع حافظه هارد SSD اکسترنال

 

گرم شدن بیش از حد CPU

یکی از شایع‌ ترین دلایل هنگ کردن لپ‌ تاپ، افزایش فضای قطعات داخلی مانند پردازنده مرکزی CPU یا حتی کارت گرافیک GPU است. گرم شدن این قطعات به دلیل تجمع گرد و غبار و یا خرابی فن‌ های خنک کننده اتفاق می‌افتد. در این شرایط یک محیط گرم در داخل لپ تاپ به وجود خواهد آمد.

از جمله نشانه‌ های گرم شدن پردازنده و کارت گرافیک می‌ توان به داغ شدن بیش از حد و غیر طبیعی بدنه دستگاه اشاره کرد. گاهی اوقات صدای بلند از فن‌ ها نیز به شما بیان می‌ کند که دمای این قطعات به حد غیرمتعارفی بالا رفته است. برای رفع این مشکل توصیه می‌ کنیم که در بازه های زمانی مناسب فن‌ ها را تمیز کنید. به هیچ عنوان از دستگاه بر روی پتو نباید استفاده شود.

مشکلات مربوط به باتری لپ تاپ

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

 

مقاله پیشنهادی:بهترین لپ تاپ برای بازی و گیمینگ کدام است؟ راهنمای خرید بهترین لپ‌ تاپ گیمینگ

 

بررسی‌ ها نشان می‌ دهد که خرابی باتری می‌ تواند یکی دیگر از دلایل هنگ شدن لپ تاپ باشد. افرادی که به صورت طولانی مدت از دستگاه استفاده می‌ کنند ممکن است با این مشکل مواجه شوند.

وجود یک باتری فرسوده و معیوب در سیستم سبب ایجاد ناپایداری و همچنین نوسانات برق می‌ شود. خالی شدن سریع باتری و داغ شدن بی دلیل سیستم در کنار خاموش شدن آن را می‌ توان مهمترین نشانه‌ های خرابی باتری نام برد. حتما با استفاده از ابزارهای تشخیص سلامت باتری به بررسی این قطعه بپردازید.

 

قیمت انواع جدیدترین لپ تاپ گیمینگ 

 

مشکلات نرم‌ افزاری در هنگ کردن لپ‌ تاپ

دسته دیگری از مشکلاتی که سبب هنگ شدن کامپیوتر و لپ‌ تاپ می‌ شوند به بخش نرم‌ افزاری دستگاه برمی‌گردند. گاهی اوقات استفاده همزمان از چندین برنامه ممکن است سبب هنگ شدن سیستم شود. کند کار کردن لپ تاپ و افت سرعت اجرای نرم‌ افزارها را می‌ توان از جمله نشانه‌ هایی دانست که به شما بیان می‌ کند به صورت همزمان از چندین نرم‌ افزار در حال استفاده هستید. مهم‌ ترین دلایل نرم‌ افزاری در بروز این ایراد را می‌ توان موارد زیر نام برد.

وجود ویروس و بدافزار در سیستم

نخستین دلیلی که به ذهن تمام کاربران هنگام هنگ کردن لپ تاپ می‌ رسد وجود ویروس و بد افزار در سیستم است. ویروس‌ ها ممکن است به سیستم ورود کرده و بخشی از منابع را اشغال کنند. با اشغال شدن منابع لپ تاپ توسط ویروس، عملکرد سیستم نیز کند می‌ شود. این عمل می‌ تواند تا ناپایداری و هنگ شدن کامل لپ تاپ ادامه یابد.

حتما به محض مشاهده نشانه‌ های ویروس در سیستم برای پاکسازی آن اقدام نمایید. گاهی اوقات وجود بد افزار و ویروس در سیستم علاوه بر کند شدن شدید دستگاه سبب بروز پیغام‌ های خطا، داغ شدن غیر طبیعی لپ‌ تاپ و همچنین هشدار غیرمعمول بر روی نمایشگر خواهد شد. در گام نخست هنگام خرید لپ تاپ یک آنتی ویروس قوی و به روز بر روی آن نصب کنید.

قدیمی و خراب بودن درایورها

برای اینکه سیستم عامل بتواند ارتباط با سخت افزار داشته باشد نیاز به درایور و نرم‌ افزارهایی خواهد داشت. وجود درایورهای خراب یا قدیمی بر روی لپ‌ تاپ سبب ناپایداری سیستم می‌ شود. اگر درایور قدیمی بر روی لپ‌ تاپ قرار داشته باشد با مشکل هنگ کردن آن مواجه خواهید شد. این مشکل معمولا برای دستگاه‌ های جانبی نیز به وجود می‌ آید.

عدم بروزرسانی درایورها ممکن است با کاهش ناگهانی عملکرد سیستم شما را مواجه کند. این کار تا زمانی که دستگاه هنگ کرده و یا به طور کلی خاموش شود ادامه خواهد داشت. توصیه ما این است که با استفاده از نرم‌ افزارها و ابزارهای کاربردی به صورت مرتب درایورها را به روز نگه دارید.

نصب برنامه‌ های معیوب و ناسازگار با سیستم

برخی از نرم‌ افزارها با سیستم عامل لپ‌ تاپ‌ ها سازگاری ندارند. نصب این نرم‌ افزارها و ناسازگاری آن با لپ تاپ سبب هنگ شدن دستگاه می‌ شود. گاهی اوقات بلافاصله پس از نصب سیستم عامل نیز متوجه می‌ شوید که دستگاه هنگ می‌ کند. برای رفع این مشکل توصیه می‌ کنیم که بلافاصله سیستم عامل لپ تاپ را تعویض کنید.

از جمله نشانه‌ هایی که می‌ توانند ناسازگاری برخی از برنامه‌ های خاص با لپ تاپ شما را نشان دهند، هنگ کردن دستگاه و همچنین فریز شدن صفحه نمایش هستند. گاهی اوقات هنگامی که قصد استفاده از یک برنامه خاص را دارید خطاهای بی‌ دلیل بر روی صفحه نمایش ظاهر می‌ شود. با شناسایی این نرم افزارها برای حذف آن ها اقدام نمایید.

 

قیمت انواع لپ تاپ مهندسی و برنامه نویسی

 

سیستم عامل بروزرسانی نشده

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

به همراه نرم‌ افزار و درایورها گاهی اوقات بروزرسانی نکردن سیستم عامل نیز سبب ایجاد ناپایداری و همچنین بروز مشکل در لپ تاپ می‌ شود. با نصب سیستم عامل خراب یا عدم بروزرسانی آن به احتمال فراوان مشکلاتی مانند فریز شدن صفحه نمایش و هنگ کردن سیستم را تجربه خواهید کرد. بروزرسانی ویندوز و رفع ایرادات سیستم عامل را همواره در دستور کار داشته باشید.

انجام نادرست تنظیمات سیستم

تنظیمات نادرست سیستم را می‌ توان یکی دیگر از دلایل نرم‌ افزاری هنگ کردن لپ‌ تاپ عنوان کرد. گاهی اوقات تنظیمات گرافیکی و یا تنظیمات مربوط به حافظه مجازی را به درستی انجام نمی‌ دهید. در این شرایط عملکرد سیستم با کاهش شدید همراه می‌ شود. خطاهایی مربوط به حافظه در این شرایط بر روی صفحه نمایش مشاهده می‌ کنید. بلافاصله پس از شناسایی این خطاها برای رفع آن ها اقدام نمایید. بازنشانی تنظیمات به حالت پیش فرض می‌ تواند برای رفع این ایراد تاثیرگذار باشد.

اجرای همزمان چند برنامه

یک لپ تاپ با توجه به توان سخت افزاری که دارد قادر به اجرای چند نرم‌ افزار به صورت همزمان خواهد بود. گاهی اوقات عدم توانایی لپ تاپ در اجرای همزمان چندین برنامه این سیستم را با کند و هنگ شدن مواجه می‌ کند. در این شرایط CPU فشار زیادی را تحمل خواهد کرد. بهتر است در صورت عدم نیاز به چند نرم‌ افزار به طور کلی از آن ها خارج شده و صفحه آن ها را ببندید.

مشکل رجیستری ویندوز

عدم یکپارچه سازی ویندوز و به هم ریختگی اطلاعات بر روی هارد دیسک را می‌ توان یکی دیگر از دلایل هنگ کردن این دستگاه نام برد. وجود نواقص و مشکلات در رجیستری سیستم عامل سبب کاهش عملکرد سیستم می‌ شود. به طور مرتب تنظیمات نرم‌ افزار و سخت‌ افزار را در سیستم عامل بررسی کنید.

گاهی اوقات تنظیمات نادرست بایوس سیستم نیز مشکلاتی برای لپ تاپ به وجود می‌ آورند. در صورتی که احساس می‌ کنید هنگ کردن و فریز شدن لپ تاپ به دلیل تغییر در تنظیمات بایوس است، توصیه ما این است که آن ها را به حالت پیش فرض برگردانید.

پر شدن درایو C

همانگونه که می‌ دانید معمولا سیستم عامل و ویندوز بر روی درایو C نصب می‌ شود. این درایو محل ذخیره فایل‌ های ویندوز و سیستم است. به هیچ عنوان داده‌ های غیر ضروری و فایل‌ های غیر از فایل‌ های سیستم را در درایو C ذخیره نکنید. حذف فایل‌های غیر ضروری از درایو C نیز اهمیت زیادی دارد.

 

قیمت انواع لپ تاپ دانشجویی

 

راهکارهای رفع هنگ کردن لپ‌ تاپ

اکنون که به طور کلی با مهمترین دلایل هنگ شدن لپ تاپ آشنایی به دست آورده‌ اید، می‌ توانیم به سراغ راهکارهای رفع این ایراد برویم. چندین روش وجود دارند که می‌ توانند در رفع مشکل هنگ کردن کامپیوتر و لپ‌ تاپ به کمک شما بیایند.

ریستارت کردن لپ تاپ، نخستین کار

بدون شک یکی از نخستین کارهایی که کاربران هنگام هنگ کردن لپ‌ تاپ آن را انجام می‌ دهند، ریستارت کردن سیستم است. یک راهکار ساده که بخش زیادی از مشکلات را با استفاده از آن می‌ توان برطرف نمود.

بستن برنامه‌ های غیر ضروری

همانگونه که عنوان کردیم اجرای چندین نرم‌ افزار به صورت همزمان را می‌ توان یکی از مهم‌ ترین دلایل هنگ کردن لپ‌ تاپ عنوان کرد. اگر نیاز به استفاده از برنامه‌ ای ندارید حتما آن را ببندید. برخی از نرم‌ افزارها فضای زیادی از CPU و حافظه رم را به طور غیر عادی اشغال می‌ کنند. همین دلیل سبب هنگ و کند شدن لپ‌ تاپ می‌ شود.

بروزرسانی درایورها

یکی از دلایلی که در بخش نرم‌ افزاری به آن اشاره کردیم عدم به روز رسانی درایورهای لپ‌ تاپ است. به طور مرتب با استفاده از ابزارهای موجود، درایورهای قدیمی لپ تاپ را به روز کنید.

چک کردن دمای CPU و GPU

اگر مطمئن هستید افزایش شدید دمای پردازنده و کارت گرافیک سبب هنگ شدن لپ تاپ می شود به صورت مرتب باید آن را چک کنید. با خنک نگه داشتن قطعات لپ تاپ می‌ توان از هنگ شدن آن جلوگیری کرد. خوشبختانه نرم‌ افزارهایی وجود دارند که می‌ توان با استفاده از آن ها به طور مرتب دمای CPU و GPU را بررسی نمود.

نصب آنتی ویروس و اسکن مداوم سیستم

ویروس و بد افزار را می‌ توان از جمله مهمترین دلایل نرم‌ افزاری در کند شدن لپ‌ تاپ عنوان کرد. با نصب یک آنتی ویروس و اسکن مداوم دستگاه می‌ توان از هنگ کردن لپ‌ تاپ جلوگیری نمود. در اولین فرصت یک آنتی ویروس قوی را بر روی لپ‌ تاپ خود نصب کنید.

بروزرسانی ویندوز

عدم بروزرسانی سیستم عامل را می‌ توان از جمله دلایل هنگ شدن لپ‌ تاپ عنوان کرد. توصیه ما این است که به طور مرتب ویندوز لپ تاپ خود را آپدیت کنید.

پاک کردن فایل‌ های غیر ضروری

کمبود فضای ذخیره سازی، عملکرد لپ تاپ را کاهش می‌ دهد. توصیه ما این است که در صورت عدم نیاز به فایل نرم‌ افزار و بازی‌ ها آن ها را از روی دستگاه حذف کنید. علاوه بر این با بررسی سلامت هارد دیسک نیز می‌ توان نسبت به صحت عملکرد آن اطمینان به دست آورد.

 

قیمت انواع لپ تاپ خانگی و مالتی مدیا

 

قرار دادن لپ تاپ در جای مناسب

برخی از افراد در محل نامناسب از لپ تاپ استفاده می‌ کنند. به عنوان مثال قرار دادن لپ‌ تاپ بر روی بالش پتو و استفاده از آن در جای بسیار گرم مانند کنار شوفاژ سبب افزایش دمای سیستم و همچنین گرم شدن بیش از حد قطعات سخت‌ افزاری می‌ شود. با توجه به اینکه لپ‌ تاپ‌ ها دارای ابعاد کوچک هستند، طبیعی است که نمی‌ توان بر روی آن ها فن خنک کننده قدرتمند قرار داد. در عین حال می‌ توان از یک کول پد در زیر لپ‌ تاپ استفاده نمود. به هیچ عنوان از لپ‌ تاپ بر روی پتو استفاده نکنید.

به سایت‌ های ناامن وارد نشوید

علت هنگ کردن لپ تاپ چیست؟ راهکارهای رفع مشکل

بارها برای کاربران پیش آمده است که هنگام وب گردی به صفحات غیر ایمن وارد می‌ شوند. حتی اگر نیاز به دانلود یک فایل مهم دارید ولی نسبت به امنیت صفحه مورد نظر اطمینان ندارید نباید به آن وارد شوید. توجه کنید که برخی از سایت‌ ها کاملا غیر امن هستند. با شناسایی وب سایت‌ های معتبر و سایت‌ های شناخته شده می‌ توانید با اطمینان خاطر وب‌ گردی را انجام دهید.

فلش ناامن به لپ تاپ وصل نکنید

جالب است بدانید که بخش زیادی از لپ‌ تاپ‌ های موجود در دفاتر خدماتی و کافی نت‌ ها دچار ویروس و بد افزار هستند. با توجه به اینکه این سیستم‌ ها با فلش‌ های زیادی سر و کار دارند، با این مشکل دست و پنجه نرم می‌ کنند.

شما نیز به هیچ عنوان نباید فلش مموری ناامن را به لپ تاپ خود متصل کنید. ویروس‌ ها گاهی اوقات حتی درون یک فایل ساده نیز قرار می‌ گیرند. با اتصال فلش ناامن به سیستم شرایط را برای ورود ویروس و بد افزار به دستگاه فراهم خواهید کرد.

چگونه لپ تاپ هنگ کرده را ریستارت کنیم؟

گاهی اوقات هنگامی که سیستم هنگ می‌ کند کاربر قادر به ریستارت کردن آن نخواهد بود.

برای ریستارت کردن لپ تاپ هنگامی که هنگ کرده از ترکیب کلیدهای Ctrl+Alt+Delete استفاده کنید. این سه کلید را به صورت همزمان فشار دهید. با ظاهر شدن گزینه Restart آن را انتخاب کنید.

اگر با استفاده از این روش نتوانستید جواب لازم را بگیرید به سراغ روش‌ های دیگر بروید.

یکی دیگر از این روش‌ ها نگه داشتن دکمه پاور است. به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه دکمه پاور لپ تاپ را نگه داشته تا سیستم خاموش شود.

گاهی اوقات با روش دوم نیز امکان ریستارت کردن لپ‌ تاپ وجود ندارد. در صورت امکان می‌ توانید باتری لپ‌ تاپ را جدا کنید. چند ثانیه منتظر مانده و سپس باتری را جا بزنید.

برخی از لپ‌ تاپ‌ ها بر روی خود یک قابلیت تحت عنوان Reset Hole دارند. این ویژگی یا سوراخ ریست به شما کمک می‌ کند تا با استفاده از یک سوزن یا پین به راحتی بتوانید لپ تاپ را ریستارت کنید.

سوالات متداول

علت هنگ کردن لپ تاپ در ویندوز ۱۰ چیست؟

عدم سازگاری ویندوز ۱۰ با سخت‌ افزار و قدیمی بودن مدل لپ تاپ را می‌ توان مهم‌ ترین علت هنگ کردن دستگاه نام برد. مشکلات نرم‌ افزاری و سخت‌ افزاری نیز در بروز این ایراد تاثیرگذار هستند.

علت هنگ کردن لپ تاپ در ویندوز ۱۱ چیست؟

کمبود فضای رم، مشکلات نرم‌ افزاری، پر شدن هارد دیسک، داغ شدن بیش از حد لپ‌ تاپ و همچنین ویروسی شدن سیستم عامل را می‌ توان از جمله مهمترین دلایل کند شدن و هنگ کردن لپ‌ تاپ نام برد.

علت هنگ کردن لپ تاپ dell چیست؟

به مانند سایر دستگاه‌ ها مشکلات نرم‌ افزاری و سخت افزاری در هنگ شدن لپ‌ تاپ‌ های دل تاثیرگذار است. این برند معمولا تلاش می‌ کند که دستگاه‌ های خود را با سخت‌ افزار توانمند در اختیار مصرف کننده بگذارد.

علت هنگ کردن لپ تاپ لنوو چیست؟

لنوو از جمله محبوب‌ ترین برندها در زمینه فروش لپ‌ تاپ است. این برند لپ‌ تاپ‌ های خود را در چند رده برای کاربران روانه بازار می‌ کند. سری Ideapad محصولات لنوو از استقبال بالایی برخوردار هستند. این لپ‌ تاپ‌ ها دارای سخت‌ افزار معمولی بوده و ممکن است در استفاده سنگین دچار هنگی شوند.

علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس چیست؟

محصولات سری ویووبوک ایسوس از جمله ارزان‌ ترین لپ‌ تاپ‌ های بازار هستند. به هیچ عنوان نباید انتظار انجام کارهای سنگین از این سری لپ‌ تاپ‌ های ایسوس داشته باشید. معمولا نصب برنامه‌ ها و بازی‌ های سنگین بر روی لپ‌ تاپ‌ های ایسوس مهمترین دلایل هنگ شدن این سیستم است.

علت هنگ کردن لپ تاپ hp چیست؟

اگر هارد دیسک یا حافظه SSD لپ تاپ HP دچار ایراد باشد با مشکل هنگ کردن آن مواجه می‌ شوید. این لپ‌ تاپ‌ ها ممکن است در اثر خرابی مادربرد یا مشکلات حرارتی نیز دچار کندی در عملکرد شوند.

سخن پایانی

علت هنگ کردن لپ تاپ هر کدام از موارد بالا که باشد باید در سریع‌ ترین زمان برای رفع آن اقدام نمود. با ترفندهای ساده که بیان کردیم، می‌ توانید برای رفع مشکل کند و هنگ شدن لپ‌ تاپ اقدام نمایید. مهم‌ ترین راهکار برای رفع این مشکل پیشگیری از آن است.

با نصب یک پد خنک کننده، بروزرسانی درایورها، عدم استفاده از فلش‌ های ناامن و همچنین نصب آنتی ویروس بر روی سیستم می‌ توانید از هنگ شدن آن جلوگیری نمایید. اگر تمام روش‌ های فوق برای رفع مشکل کند و هنگ بودن لپ‌ تاپ را پشت سر گذاشته‌ اید ولی همچنان سیستم کارایی لازم را ندارد، آن را به یک متخصص نشان دهید. ما در فروشگاه اینترنتی آترامارت با فروش بهترین لپ‌ تاپ‌ ها به شما کمک می‌ کنیم که دستگاهی با عملکرد مطمئن خریداری کنید. برای دریافت قیمت لپ تاپ می‌ توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی آترامارت بهره ببرید.

امتیاز و دیدگاه کاربران

۰

از

۵

0 نفر امتیاز داده‌اند

دیدگاه خود را درباره این مطلب بیان نمایید

نظری برای این مطلب ارسال نشده است

راهنمای خرید

راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۲۵
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۷
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۲/۰۸
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۱
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۱۰/۰۹
راهنمای خرید
۱۴۰۰/۰۲/۱۵

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله آترا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.